Del 7 al 17 de gener restarà tancat el gimnàs i es suspenen les activitats dirigides. Les piscines es mantenen obertes amb aforament del 30% i cita prèvia.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Resolució SLT/1/2021 del passat 4 de gener, ha establert noves restriccions per a la pràctica d’activitats físiques i esportives per al període comprès entre el 7 i el 17 de gener, a conseqüència de l’evolució de l’actual situació de pandèmia.

Com afecten aquestes mesures a l’activitat del CEM Can Roca?

La Resolució estableix la “suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius tancats a excepció de les piscines“, per la qual cosa:

  • Es tanca durant els 11 dies vinents, entre el 7 i el 17 de gener, la sala de fitness i es suspenen les activitats dirigides.
  • Les piscines es mantenen obertes amb les condicions actuals; aforament del 30% i cita prèvia amb assignació de torns.
  • A partir de l’11 de gener s’impartiran classes en directe, Es poden consultar els horaris en l’App Can Roca Fem Esport (per dispositius Android o Apple).

 

D’altra banda, en tant no es tingui establerta la situació sanitària i l’afectació en les activitats esportives, no es girarà cap rebut corresponent a l’any 2021.

Per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar amb el CEM Can Roca trucant al 93 664 10 54 al 664 242 892 (8h-14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres), o mitjançant correu electrònic