Membres de l’equip de govern encapçalat per Maria Miranda visiten aquest divendres 16 d’abril el barri amb aquesta iniciativa, espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen • La primera parada va ser al barri de Granvia Mar, el passat 9 d’abril

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, visita aquest divendres 16 d’abril el barri de Marisol de la ciutat. La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

Després de visitar i atendre el veïnat del barri de GranVia Mar la setmana passada (el 9 d’abril), “L’Alcaldessa als barris” s’acosta aquest divendres al barri de Marisol. La jornada començarà amb un “Cafè amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri. Posteriorment, la comitiva visitarà els comerços i una residència de la gent gran de la zona.