Membres de l’equip de govern encapçalat per Maria Miranda visiten el proper dimecres 5 de maig el barri amb aquesta iniciativa, espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen • La segona parada va ser al barri de Marisol, el passat 16 d’abril

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, visita el proper dimecres 5 de maig el barri de Baixador de la ciutat. La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

Després de visitar i atendre el veïnat dels barris de GranVia Mar i Marisol (els passats 9 i 16 d’abril), “L’Alcaldessa als barris” s’acosta al barri de Baixador. La jornada comença amb un “Cafè amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri. Posteriorment, la comitiva tindrà reunions amb els propietaris de guinguetes i d’hotels de la zona.