El proper 24 de març (20h), el canal de YouTube de l’Ajuntament estrena “Essencials a Castelldefels. En primera línia contra la Covid-19”, elaborat per l’àrea de Comunicació i Imatge a través de CastelldefelsTV.org

Amb motiu del compliment d’un any de pandèmia des de que es decretés l’estat de l’alarma el passat 13 de març de 2020, l’Àrea municipal de Comunicació i Imatge ha elaborat a través de CastelldefelsTV.org el documental “Essencials a Castelldefels. En primera línia contra la Covid-19”, que s’estrena aquest dimecres, 24 de març, a les 20 hores, al canal de YouTube de l’Ajuntament de Castelldefels.

El vídeo quedarà penjat i es podrà veure, després de l’estrena, a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu com l’ordinador, mòbil o tablet, i inclús des del sofà de casa a través de l’app de YouTube en un Smart tv.

La peça integra 13 entrevistes, 13 testimonis que representen 13 dels serveis essencials a Castelldefels, 13 dels col·lectius que han lluitat en primera línia al municipi contra la Covid-19 des del principi de la pandèmia.

El documental compta a més amb la col·laboració d’artistes locals com Gentleband, ChivoChivato o Alejandra Jiménez, que actuen en viu i posen una banda sonora molt especial a aquesta peça audiovisual.

• El documental s’emet a través d’aquest link: https://youtu.be/mn7TjqHU5h8