Dilluns 24 de gener, a partir de les 18 hores, la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acull la tercera assemblea de l’Acord de Ciutat per a Castelldefels • L’acte serveix per presentar i valorar el grau de compliment de les accions recollides en el Pla de mesures i eixos estratègics de l’Acord que el Ple municipal va aprovar el 29 de setembre de 2020

La Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acull el dilluns 24 de gener (a partir de les 18 hores) la tercera Sessió Plenària de l’Acord de Ciutat per a Castelldefels. L’acte servirà per presentar el balanç general del primer any de l’Acord i el grau de compliment de les accions recollides en el Pla de mesures i eixos estratègics. La sessió està oberta a membres del consistori, representants de les entitats que van participar en el seu debat i elaboració i a la ciutadania en general, prèvia confirmació de la seva reserva (enllaç) i tenint en compte que l’aforament de la sala serà limitat per les restriccions antiCOVID.

 

La sessió s’obrirà amb la conferència “Temps per gent valenta”, amb l’experta en desenvolupament personal, motivació i emprenedoria, i conferenciant inclosa en el llibre “Top 100 Speakers Spain”, Mónica Mendoza. La presentació del balanç anirà a càrrec de la Presidenta de la Comissió Informativa de l’Acord de Ciutat i segona tinenta d’Alcaldia, Regidora de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies i Serveis Socials i Dependència, Esther Niubó, que donarà pas a una taula rodona amb els responsables dels eixos estratègics que presentaran les respectives conclussions dels cinc grups de treball.

Les intervencions dels grups de treball seguiran el següent ordre:

  • Reactivació econòmica, a càrrec de Santiago Amaro (cap de Promoció Econòmica)
  • Reactivació social, a càrrec de Marta Hernández (cap de Serveis Socials)
  • Transformació Digital, a càrrec de Miguel Ángel Vázquez (cap de Comunicació i Imatge)
  • Ciutat Educadora, a càrrec d’Alfons López (cap de Participació i Projectes transversals)
  • Nou model urbà sostenible, a càrrec de Zeljko Kulic (director d’Àrea de Serveis Terrirtorials)

 

Abans de la cloenda per part de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, hi haurà un torn de paraula moderat per la conductora de l’acte, la periodista i comunicadora Eva Gabarrós.

 

Recordem que el Pla de mesures és el document de síntesi amb els eixos estratègics, propostes i iniciatives presentades als cinc grups de treball de l’Acord de Ciutat, així com les mesures previstes per l’Ajuntament de Castelldefels a fi d’impulsar una resposta conjunta des de la ciutat davant la crisi de la Covid-19.

El Pla conté 22 eixos estratègics i 188 propostes estructurades en 5 àmbits d’actuació (reactivació econòmica, recuperació social, impuls digital, ciutat educadora i nou model urbà sostenible). L’assemblea del dilluns 24 ha de servir per presentar els graus de compliment dels eixos i les accions de tots els àmbits de treball.

 

+INFO: Acord de Ciutat (document PDF)