La Junta de Govern Local del passat 22 d’abril va concedir 28 subvencions d’entre 1.500 i 2.000 euros a petites i mitjanes empreses i a autònoms de la ciutat per fer front als efectes econòmics de la pandèmia de la COVID-19 i donar suport al teixit econòmic local • Ja són més de 550 les pimes i autònoms que s’han vist beneficiats per aquests ajuts municipals extraordinaris que superen el mig milió d’euros en total

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelldefels del passat 22 d’abril va aprovar la concessió de 28 subvencions a petites i mitjanes empreses i a autònoms de la ciutat que s’han vist afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19. Els ajuts van dels 1.500 als 2.000 euros.

Recordem que es tracta d’unes subvencions concedides per l’Ajuntament de Castelldefels que, des de l’inici de la pandèmia, han beneficiat a més de 550 empreses amb un total de més de mig milió d’euros.

Aquestes subvencions extraordinàries estan destinades a pal·liar les conseqüències econòmiques de la pandèmia de la COVID-19 sobre el teixit econòmic de Castelldefels i donar suport a aquells negocis i persones emprenedores que s’han vist més castigats per les suspensions de la seva activitat per motius relacionats amb la pandèmia (confinaments, tancaments de negocis durant períodes determinats de temps, etc).

Entre les activitats que s’han vist beneficiades, trobem des de negocis d’hoteleria, restauració, oci, centres d’estètica, centres de lleure infantil, ludoteques, botigues de sectors diversos, etc.

L’Ajuntament de Castelldefels, des del mes d’abril de l’any passat, està concedint aquests ajuts extraordinaris. La primera convocatòria de subvencions va tenir lloc a l’abril de 2020, i la segona al desembre de l’any passat.

 

+INFO: La Guaita (Centre de Suport a l’economia de Castelldefels)