La companyia de Castelldefels La Cuarta Pared ofereix aquest 15 de maig dues últimes sessions de l’emblemàtic musical de Broadway per a les quals ja estan esgotades totes les localitats

La companyia local de Castelldefels La Cuarta Pared porta per última vegada a l’escenari del Teatre Plaza l’emblemàtic musical ‘Chicago’. Serà aquest dissabte 15 de maig amb dos passis que tindran lloc a les 17 i a les 21 hores. Les entrades per a les dues funcions ja estan exhaurides.

La companyia s’acomiada així de l’espectacle que ja va estrenar al mateix Teatre Plaza els passats 27, 28 i 29 de novembre i que compta amb la direcció, adaptació i coreografies de Patt Egea, i la direcció musical de Sònia Catot. Amb una escenografia innovadora, les persones assistents podran gaudir de tots els al·licients del clàssic de Broadway a Castelldefels.

El clàssic de Broadway, a Castelldefels

Ambientada enmig de l’extravagant decadència dels anys 20, ‘Chicago’ explica la història de Roxie Hart i Velma Kelly, dues dones ambicioses empresonades per crims passionals, que lluiten per guanyar-se el favor de Billy Flynn, un famós advocat que utilitza la premsa sensacionalista per aconseguir la llibertat dels seus clients. Les dues s’enfrontaran per obtenir la fama a qualsevol preu.

Tot això en un musical vibrant i sofisticat que porta ja 13 anys representant-se a Broadway ininterrompudament i que compta amb cançons tan conegudes com “All That Jazz”, “Roxie”, “Cell Block Tango” o “Nowadays”.

‘Chicago’ és una barreja de comèdia negra i drama carcerari, una veritable institució a Broadway i en la qual es va basar la famosa pel·lícula del mateix nom guanyadora de diversos Oscars i d’enorme èxit entre el públic. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, i amb música de John Kander, ‘Chicago’ ha guanyat, entre d’altres, sis premis Tony i un Grammy.