La plaça Neus Català, situada davant la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, va ser l’escenari d’una nova edició de la fira comercial que va integrar també la presentació de la nova campanya de promoció del comerç local “Tu fas GRAN el nostre comerç”

Organitzada pel Gremi de Comerç de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament, la plaça Neus Català (exterior de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado) va acollir el passat dissabte 19 de juny una nova edició de la fira de comerç local Fira Stock Castelldefels.

La fira es va desenvolupar de manera presencial (de 10 a 20 hores), i va integrar a més l’acte de presentació de la nova campanya de promoció del comerç local de Castelldefels “Tu fas GRAN el nostre comerç”. A l’acte de presentació van participar, entre d’altres, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor de Comerç, Xavier Amate, i la presidenta del Gremi de Comerç, Mari Cruz Duran.

En l’acte es van mostrar els elements definidors d’aquesta campanya, que vol posar èmfasi en tres missatges bàsics: “Tu fas GRAN el nostre comerç”, “Compra als eixos comercials de Castelldefels” i “Compra en GRAN al nostre comerç. Obrim els DISSABTES”.

També es van presentar les accions de la campanya, que passen per posar opis, cartells i banderoles a la via pública, campanyes a les xarxes socials, un vídeo promocional on es parla dels 9 eixos comercials de la ciutat, un element gegant que s’anirà col·locant cada dia (de dijous a dissabte) a diferents espais comercials de la ciutat per a que els veïns i veïnes s’hi puguin fer una foto davant seu i participar en un concurs organitzat pel Gremi de Comerç, que donarà 100 euros cada setmana per a la fotografia més simpàtica.

Pel que fa al Fira Stock, enguany el Gremi de Comerç estén online l’oferta de la fira. Des del 23 de juny i fins al 30 de juliol activa la plataforma de venda per internet firastockcastelldefels.org, en la qual tots els seus agremiats poden posar a la venda els seus estocs de producte.

Així, el Gremi de Comerç de Castelldefels vol continuar impulsant accions i programes de suport a la digitalització i venda en línia del comerç local, en la línia de la plataforma ja activa Aprop.