Tota l’extensió de la platja, inclòs el tram de Les Botigues de Sitges, estarà tancat des de les 21h del 23 de juny fins a les 10h del dia 24 • L’accés a la sorra estarà bloquejat al públic en general i només es permetrà l’entrada del veïnat i dels clients dels locals de restauració • A partir de les 18h, es tallarà al trànsit el passeig Marítim entre Av. República Argentina i el carrer Penyeta Roja, excepte veïns que acreditin el seu domicili en aquesta zona • Policia Local i Mossos d’Esquadra treballaran de forma conjunta per evitar la celebració de festes dins de la sorra, entre d’altres qüestions

La platja de Castelldefels, inclòs el tram que correspon a Les Botigues de Sitges, estarà tancada des de les 21h del 23 de juny (Revetlla de Sant Joan) fins a les 10h del 24 de juny (Dia de Sant Joan). D’aquesta manera, Castelldefels segueix les recomanacions formulades pel Procicat per evitar el risc d’un increment de contagis per la COVID-19 durant la celebració de la revetlla.

L’accés a la sorra estarà bloquejat al públic en general (amb cintes i cartelleria) i només es permetrà el pas dels veïns de la zona i dels clients dels locals de restauració. En el cas de les guinguetes, només obriran 3 d’elles. El seu horari de tancament serà la 1h de la matinada, com la resta del sector de l’hostaleria.

Pel que fa a la circulació, a partir de les 18h, es tancarà l’accés al passeig Marítim entre Av. República Argentina i el carrer Penyeta Roja, excepte veïns que acreditin el seu domicili en aquesta zona.

Els serveis de tren, per part de Renfe Rodalies, seran els habituals d’una revetlla. Això implica un increment del nombre de trens i de la seva freqüència de pas, així com d’un dispositiu especial de 23 vigilants de seguretat per tal de controlar l’afluència de les persones.

El dispositiu policial (Policia Local i Mossos d’Esquadra) serà de 130 efectius. La feina conjunta d’ambdós Cossos de Seguretat inclourà, entre d’altres coses, el control del compliment de les normes de seguretat sanitària, de l’accés a la platja, que no se celebrin festes dins de la sorra, i també el control de substàncies estupefaents (amb el suport de la unitat canina, tant a l’arribada com a la sortida).

Durant la Revetlla s’ubicarà un Punt Lila fixe a l’Avinguda dels Banys amb Passeig Marítim, amb el suport de dues parelles itinerants. Estarà operatiu des de les 22h fins a les 4h de la matinada. Recordem que el Punt Lila és un servei d’informació i atenció sobre les agressions sexistes i LGTBI-fòbiques que actua de forma coordinada amb la Policia Local.