Els jardins del Castell van acollir el passat 31 de maig la presentació, adreçada al sector del turisme, restauració i hostaleria, de la ciutat de la nova imatge i campanya de promoció turística de Castelldefels

Una imatge renovada i una nova campanya de promoció turística centrada en destacar el turisme de proximitat, familiar, esportiu i cultural, posar en relleu els grans atractius turístics del municipi com la platja, la gastronomia i molt especialment el Castell i seu nou museu i centre d’interpretació històrica de la Pirateria, que obrirà les seves portes el proper 18 de juny.

Amb aquests axiomes, l’Ajuntament de Castelldefels va presentar el passat 31 de maig la nova campanya de promoció turística de la ciutat. L’acte va tenir lloc als jardins del Castell i va comptar amb l‘assistència del sector turístic, gastronòmic i hostaler de la ciutat així com la presentació de la nova campanya a càrrec de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i la regidora de Turisme, Eva López.

“La nova campanya se centra en promocionar les nostres platges, la nostra gastronomia i un dels principals atractius que seran las visites al Castell, i molt especialment al museu i centre d’interpretació històrica de la Pirateria, que obrirà les seves portes a partir del 18 de juny”, va explicar Miranda. “Tothom que ho desitgi podrà venir al Castell per gaudir d’una fantàstica aventura”.

Per la seva part, la regidora de Turisme va manifestar que “el que volem és potenciar l’entorn que tenim. Perquè platges com les nostres són úniques, ens envolten les muntanyes del Garraf, tenim totes les meravelles que qualsevol persona pot buscar”. López va posar en valor també que “estem molt a prop de l’aeroport i molt a prop de la ciutat de Barcelona”. En la mateixa línia va afegir que “Castelldefels vol estar als llocs on es prenen les grans decisions. Castelldefels ja fa molt de temps que treballa per un turisme de qualitat, sostenible, familiar, esportiu, de gastronomia… i això és el que volem fer arribar”.

La presentació va comptar també amb les intervencions del president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz; així com d’Inés Farré, tutora del Cicle Formatiu del Grau Superior d’Hoteleria i Turisme de l’Institut Mediterrània, que  va explicar la nova oferta formativa en turisme i la col·laboració del centre educatiu amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament; i d’Angel Díaz, responsable d’Advanced Leisure Services, que va explicarà la gestió de la nova etapa del Castell i les sinergies a establir amb el sector turístic local.

La nova campanya vol apostar també per la cultura local. Per això, la presentació va integrar a més l’actuació de “Ukafellitos”, grup de dansa urbana i flamenc de l’Escola Danzarte de l’Associació Cultural Sueño Andaluz. “Ukafellitos”, juntament amb el centre Dreambox de Viladecans han format el grup“Ukabox”, que han estat semifinalistes del programa ‘Got Talent’, guanyadores del campionat d’Espanya World of Dance i classificades per a la final mundial que tindrà lloc a Los Angeles (California).

Accions innovadores a “Castelldefels, sí, és aquí”

Entre les diferents accions que integren la nova campanya turística “Castelldefels, sí, és aquí” destaca una forta aposta per la projecció exterior de la ciutat amb campanyes a nivell estatal i proximitat segmentant mercats, vídeos de promoció turística, anuncis a mitjans de comunicació estatals, anuncis al mercat francès, tanques publicitàries, posicionament online i un redisseny complet del web de turisme.

A més, es posaran en marxa noves propostes com el Festival de Cinema Internacional de Castelldefels que tindrà lloc de l’1 al 4 de juliol i per al qual ja s’han inscrit 4.138 curtmetratges, o el Festival de dansa Cooking Dance de Castelldefels, del 28 de juny al 24 juliol, y que tindrà entre els seus participants al ballarí Julio Bocca. També continuarà el Cinema entre Palmeres, que per primer cop programarà pel·lícules subtitulades en anglès.

D’altra banda, s’està organitzant conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria una nova plataforma local de servei a domicili per a que els restaurants de Castelldefels puguin donar servei de delivery.