L’alcaldessa María Miranda forma part de la conversa online “Donar espai al verd per enfortir la salut”, amb els alcaldes de Viladecans (Carles Ruiz) i de El Boalo, Cerceda i Mataelpino (Javier de los Nietos) • La Diputació de Barcelona organitza aquesta iniciativa en el marc de la celebració dels 40 anys de l’àrea de Medi Ambient de l’ens supramunicipal

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, participa aquest dimarts 20 d’abril (de 10 a 12 hores) al Seminari virtual sobre ciutats i pobles diverses i saludables que organitza la Diputació de Barcelona en el marc del 40è aniversari de la creació de l’àrea de Medi Ambient de l’ens supramunicipal. L’alcaldessa formarà part de la conversa online “Donar espai al verd per enfortir la salut”, una cita en què compartirà espai i diàleg amb l’alcalde de Viladecans (Carles Ruiz) i l’alcalde de El Boalo, Cerceda i Mataelpino (Javier de los Nietos). La conversa estarà presentada per la periodista ambiental Cori Calero (TV3).

El debat se centrarà en les accions que s’han portat a terme als respectius municipis per guanyar més espais verds i disposar d’entorns urbans més saludables. En el cas de l’alcaldessa de Castelldefels, la seva presentació tindrà com a títol “La recuperació de l’ecosistema litoral”.

Per participar a la sessió online, poden fer-ho omplint prèviament el formulari que trobaran al següent enllaç.