L’actor i veí de la ciutat, David Fernández, serà l’encarregat de conduir el programa especial de televisió impulsat per la regidoria de Comerç i que compta amb la participació dels Gremis de Comerç i d’Hostaleria

 

 

Les restriccions Covid establertes per frenar la pandèmia no permet aquest any la tradicional celebració a la plaça de l’Església de l’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal. Per aquest motiu, la regidoria de comerç ha impulsat la producció d’un programa especial de televisió per poder gaudir online d’aquest tradicional moment d’una manera diferent i especial.

L’actor i veí de la ciutat, David Fernández, conegut popularment per la seva participació al Festival d’Eurovisión com a Rodolfo Chikilicuatre, serà l’encarregat de conduir aquest programa especial que comptarà amb la participació dels Gremis de Comerç i d’Hostaleria, així com de diferents establiments comercials de la ciutat. El programa s’estrenarà al canal de YouTube de l’Ajuntament aquest dijous 26 de novembre a les 21.30 hores, moment que coincidirà amb l’encesa real dels llums de Nadal a la ciutat.

L’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal comptarà també amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor de Comerç, Xavier Amate, el regidor de Cultura i Festes, Jordi Maresma, la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Eva López, la presidenta del Gremi de Comerç, Mari Cruz Duran, i el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz.

Recorda, aquest dijous, 26 de novembre, a les 21.30 hores, arrenca el Nadal a Castelldefels a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelldefels, des del sofà de casa teva a través de l’app de youtube al teu Smart TV, en ordinadors, tauletes o mòbils.