La ciutadania de castelldefels va celebrar el passat 23 d’abril la Diada de Sant Jordi 2020 tot respectant les normes de confinament que estableix el decret d’alarma que mira de frenar els contagis per coronavirus.

A més de les activitats de caràcter virtual que es van poder seguir en línia, l’Ajuntament ha cridat la població perquè, qui ho vulgui i ho pugui fer, posi al balcó o la finestra la rosa confeccionada a casa seguint el tutorial que està penjat entre les propostes del Sant Jordi a casa.

Tornarem als carrers

La cultura no s’atura

Amb l’etiqueta #laculturanosatura, els serveis municipals de Cultura i la biblioteca ofereixen diferents continguts en línia.

Així, es proposa a qui vulgui sumar-se a la festa que comparteixi fotografies amb un pastís d’aniversari de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, amb l’espelma amb el número 8, que són els anys que celebra l’equipament, que va obrir les portes el 23 d’abril de 2012.

Es pot accedir, a més, a tutorials com l’esmentat, per confegir una rosa, o un que proposa fer un punt de llibre.

També hi ha vídeos, com ara un de recull de recomanacions literàries aportades per diferents persones de Castelldefels, entre elles l’alcaldessa i el regidor de Cultura, o un que acosta al públic el concert de Sant Jordi de les corals de Castelldefels, o un amb una narració de contes.

Així mateix, continuen les recomanacions de títols disponibles per a tothom a través de les plataformes eBiblio i eFilm.

REVISTA D’ACTIVITATS

Especial Sant Jordi

Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Castelldefels Cultura