Amb motiu de la jornada, que se celebra el proper 1 de desembre, la façana de l’Ajuntament lluirà el llaç vermell i s’il·luminarà de vermell la font de l’avinguda de la Pineda

Castelldefels s’unirà el proper 1 de desembre a la celebració del Dia Internacional de l’Acció contra la SIDA. Amb motiu de la jornada, la façana de l’Ajuntament lluirà el llaç vermell i s’il·luminarà de vermell la font de l’avinguda de la Pineda.

A més, l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea d’Igualtat anima a la ciutadania a posar-se el llaç vermell, fer-se una fotografia i penjar-la a xarxes formant part de Castelldefels contra la SIDA, amb els “hashtag” #CastelldefelscontralaSIDA #EspaiMontserratRoig #VIH1D #INDETECTABLE #INTRANSMISSIBLE #SB_ENPOSITIU_VIH i etiquetant a @sb_enpositiu.

“A Castelldefels treballem perquè les persones que viuen amb VIH coneguin el seu estat serològic respecte al VIH. Les persones diagnosticades amb VIH rebin teràpia antiretrovírica continuada i que les persones que rebin teràpia antiretrovírica tinguin supressió viral”, expliquen des de l’àrea d’Igualtat. “Ens farem ressò de les activitats que faci Sant Boi en positiu, entitat referent de la comarca, i el departament de Salut de la Generalitat”.

A més, es fan diverses propostes i recursos per realitzar online:

10 preguntes que sempre has volgut fer sobre el VIH

Serveis: Un equip de voluntaris LGTB respon a consultes sobre salut sexual de manera personalitzada i ofereixen suport emocional

Article: Indetectable és intransmisible

El VIH/SIDA al món

PReP

Informe ONUSIDA