El FS Castelldefels femení guanya per primer cop aquesta temporada (4 – 6) a la pista del Ripollet FS • El CCR Castelldefels cau per un contundent 7 – 0 a la pista del Rubí CEFS • El BBA Castelldefels va ajornar el seu partit a Alpicat • UE Castelldefels i Castelldefels HC femení descansaven en un cap de setmana en què la immensa majoria d’equips de la ciutat no han pogut jugar per les mesures anti-COVID decretades per la Generalitat de Catalunya

El passat cap de setmana va ser totalment atípic esportivament parlant. Únicament dos equips de la nostra ciutat van disputar els seus partits oficials de lliga: el sènior femení del FS Castelldefels i el masculí del CCR Castelldefels. I ho van fer amb sort diversa, amb victòria i desfeta respectivament.

La resta d’equips de la ciutat no van tenir competició, per motius diferents. El BBA Castelldefels de Lliga EBA de bàsquet va ajornar el partit que havia de jugar a la pista del CB Alpicat. De fet, el club blau ha demanat als seus rivals d’aquest mes de novembre l’ajornament de tots els partits.

Altres equips denominats professionals o de categories d’àmbit estatal, com la UE Castelldefels i el sènior femení del Castelldefels Hockey Club, tenien aquest cap de setmana jornada de descans.

La resta, no poden jugar a causa de les mesures de seguretat i restricció anti-COVID decretades per la Generalitat de Catalunya.

 

Victòria i desfeta contundent

Els que sí que van jugar, com hem dit, van ser el sènior femení del FS Castelldefels i el masculí del CCR.

Començant per les grogues, jugaven dissabte a la pista del Ripollet FS en partit de la quarta jornada de la Segona Divisió Nacional subgrup 2-A de futbol sala femení. El matx va acabar 4 – 6 a favor de les castelldefelenques, que van sumar així el seu primer triomf en el que portem de temporada.

Després d’aquesta victòria, el FS Castelldefels femení puja a la sisena plaça de la classificació amb 4 punts.

El proper partit, si no hi ha canvis, el jugaran dissabte vinent contra el CD La Concordia al CEM Can Roca.

Per la seva banda, el CCR Castelldefels va tenir pitjor sort a la seva visita diumenge a la pista del Rubí CEFS. El duel, corresponent a la cinquena jornada de la Tercera Divisió Nacional grup 3, va acabar amb un inapel·lable 7 – 0 a favor dels rubinencs.

Després d’aquesta desfeta, els grocs es consoliden com a cuers de la classificació, encara amb 0 punts.

El proper partit, si no passa res, el jugaran al CEM Can Roca dissabte contra el Pou Escorial.

 

Resultats del cap de setmana

Dissabte 7 de novembre

Futbol sala

Ripollet FS 4 – 6 FS Castelldefels fem.

 

Diumenge 8 de novembre

Futbol sala

Rubí CEFS 7 – 0 CCR Castelldefels