L’espectacle, de la companyia local Performing Arts, es va veure dissabte 22 i diumenge 23 • Va formar part de la programació del cicle virtual “Castelldefels a escena” de l’any passat • Les entrades es van esgotar

La companyia Broadway Company de Performing Arts (escola d’arts escèniques i companyia teatral local) va reestrenar el passat cap de setmana l’espectacle “Cancán Rouge, el musical” al Teatre Plaza. Va ser en dues funcions, una dissabte i l’altra diumenge. Es tractava d’un espectacle que va formar part de la programació, finalment en gran part virtual per la pandèmia de la Covid-19, del cicle de teatre “Castelldefels a escena”, adreçat a donar a conèixer les propostes de les diverses companyies d’arts escèniques de la ciutat. En aquesta reestrena, el musical va poder comptar amb la presència de públic, respectant els límits d’aforament que marquen les mesures de seguretat sanitària contra el coronavirus.

“Cancán Rouge, el musical”, dirigit i adaptat per Sammy Taylor, és un musical que adapta la pel·lícula “Moulin Rouge” (amb Nicole Kidman i Ewan McGregor). Es tracta d’un espectacle que compta amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les coreografies de Núria Querol.

Ens explica una història ambientada en un París en decadència on la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. Al Moulin Rouge, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l’anhel de tenir algun dia una vida millor. Harriet, la Madame del bordell, ha convençut un ric duc perquè hi inverteixi i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants puguin ser veritables actors. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge, serà l’encarregada de convèncer el duc que això és possible, però al llarg d’aquest procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un veritable amor.

Les entrades per a les dues sessions es van exhaurir dies abans de les representacions.