L’Ajuntament posa en marxa la campanya “Sí, aquí activem Castelldefels” i ofereix 20€ per gastar directament a establiments de la ciutat • La campanya es vehicula a través d’una app i els ciutadans es poden inscriure per obtenir un val per llar • La iniciativa es presenta aquest divendres 29 d’octubre (11.30h) a través del Facebook Live de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Comerç, engega la campanya “Sí, aquí activem Castelldefels”. A través d’ella, s’ofereix a la ciutadania vals de compra de 20€ per gastar directament a establiments de la ciutat entre l’1 de novembre i el 15 de desembre (un val per llar com a màxim). Aquesta és una iniciativa que vol beneficiar la ciutadania i el teixit comercial aconseguint una reactivació i dinamització de l’economia local que és positiva per a totes les parts. A canvi, els ciutadans s’han de comprometre a aportar 20€ més, com a mínim, amb la seva compra en establiments de Castelldefels.

Els vals es poden fer servir a establiments comercials, de serveis, de restauració i d’hostaleria de Castelldefels, que s’hagin adherit a la campanya.

La iniciativa es presenta oficialment a la ciutadania aquest divendres 29 d’octubre, a partir de les 11.30h, a través del Facebook Live de l’Ajuntament de Castelldefels.

El passat 25 d’octubre es va fer una presentació destinada als comerciants que vulguin participar en la campanya. A més, es van presentar d’altres iniciatives per dinamitzar el comerç local de cara al Nadal 2021, com una Fira de Nadal que està previst que duri 20 dies i estigui situada al centre de la ciutat.

+INFO: Castelldefels Comerç (Facebook)