Castelldefels celebra una nova edició de les Jornades Joves, quatre dies d’activitats culturals del jovent i per al jovent • Combinarà activitats presencials, amb aforament limitat, i telemàtiques

 

Tornen un any més les Jornades Joves de Castelldefels, un programa que ofereix diferents activitats pensades i protagonitzades pel jovent; com diuen els organitzadors, «fetes pels joves i per als joves». Com és evident, el programa d’activitats d’enguany estarà marcat per la pandèmia de la COVID-19, de forma que combinarà activitats presencials, amb aforament limitat, i telemàtiques.

La música, el graffiti, el maquillatge especial per Halloween i un taller-xerrada sobre mobilitat seran protagonistes d’unes jornades que començen el 30 d’octubre i acaben el 7 de novembre.

Les Jornades Joves volen ser un espai en què les entitats juvenils de la ciutat i també els grups de joves no formalitzats es presenten a la resta del veïnat amb les seves activitats i interessos.

Amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels, el programa presenta un divers conjunt d’activitats que pretén ser una mostra del dinamisme d’una part representativa del jovent de la ciutat.

 

Programa Jornades Joves 2020

 

30 d’octubre

Concerts al Castell

Concert dels grups locals Gematria , Atarax i Opus Pain

Organitzat pel col·lectiu de Joves Felsfest

— De 18 h a 20h, al Castell de Castelldefels (aforament limitat / Entrada gratuïta).

 

30 d’octubre

Taller de maquillatge de Halloween

Taller gratuït en el qual s’utilitza la creativitat per realitzar un maquillatge realista per a la nit més terrorífica de l’any

— De 18 h a 20h, al Kasal de Joves, Centre Frederic Mompou (aforament limitat)

 

5 de novembre

Taller-xerrada sobre mobilitat “Ampliant horitzons: eines i recursos per recerca de feina i pràctiques per Europa”

A càrrec de TACCbcn

— De 18 h a 19.30h, Online (Zoom)

 

7 de novembre

Graffiti: Projecte “Murs lliures”

Activitat a càrrec de l’entitat NOBS. Es tracta de continuar amb el projecte “Murs lliures”

— Durant tot el dia, Túnel de l’aparcament de la UPC-Canal Olímpic (aforament limitat)

 

+INFO: Web Joves Castelldefels