El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels organitza del 10 de maig al 10 de juny una nova edició de la Ruta de la Tapa, que arriba ja a la catorzena edició • Després de la fi de l’estat d’alarma, la iniciativa potenciarà durant un mes l’activitat turística , comercial i gastronòmica de la ciutat a 3 euros per tapa, beguda inclosa

Tapes de qualitat, en 28 bars i restaurants de Castelldefels, a preu únic de 3 euros, beguda inclosa (copa de vi, cervesa, aigua, refresc o cava), i amb la possibilitat d’entrar en un sorteig i de votar pel millor plat. Això és el que ofereix la Ruta de la Tapa de Castelldefels 2021, que el Gremi d’Hostaleria, amb la subvenció de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, posa en marxa fins al dia 10 de juny.

Els establiments participants estan distribuint entre la seva clientela i les persones que ho desitgin el passaport que informa de quines són les 28 tapes i els 28 establiments que prenen part en la promoció. Cada un d’ells, en consumir la seva tapa, estamparan el seu segell en el passaport, el que permetrà al seu posseïdor participar en el sorteig final. El passaport també es pot aconseguir a les oficines del Gremi, al carrer Pintor Serrasanta, 4, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h. El telèfon és el 93 665 37 54.

Amb el Passaport poden provar tantes tapes com es vulgui. Un cop finalitzada la campanya, per poder participar en els sortejos és imprescindible que el Passaport tingui, com a mínim, el segell del 50% dels establiments participants.

El termini de lliurament de l’passaport segellat, que s’ha de dipositar a l’urna de les oficines del gremi, finalitza el 17 de juny de 2021. La persona guanyadora serà informada per telèfon i per mail.

Què es pot guanyar?

A més d’assaborir les excel·lents tapes que han elaborat els establiments participants, tota aquella persona, que lliuri el Passaport de la Ruta de la Tapa, amb el 50% dels establiments participants segellats, a les oficines de l’Gremi, entrarà en el sorteig d’una Tablet.

+ INFO: Tota la informació de la Ruta de la Tapa 2021 [Document PDF]