Amb motiu del Dia de la Música, que es commemora el 21 de juny arreu del món, la celebració torna al carrer, amb públic, de manera presencial, això sí, respectant tots els protocols sanitaris a què obliga la pandèmia

La celebració del Dia de la Música a Castelldefels vol ser una festa popular, gratuïta, oberta a tothom que hi vulgui participar, siguin músics aficionats o professionals, solistes o grups. Tots els gèneres, tots els estils, totes les edats… la festa vol contribuir apopularitzar la creació musical.

La Festa de la Música al Carrer de Castelldefels 2021 se celebra dilluns al pati de l’edifici de la República. Es tracta d’un espai tancat i perimetrat, amb control d’accessos i fluxos de persones. Mascareta obligatòria, distància interpersonal, accés i sortida al recinte esglaonats… i la passió i l’amor per la música com a ingredient principal.

Organitzada per la Comissió de Música de Castelldefels, la festa combina tots els gèneres musicals i es dirigeix a tota mena de públic, amb l’objectiu de popularitzar la pràctica musical gràcies a la implicació voluntària de tots els intèrprets que la protagonitzaran.

L’horari i el programa previst és aquest:

18 h  – Coral Ventijol

18:30 h  – Escola de Música  Els Pins

19 h  – Quartet Assai

19.:0 h  – Marieta Fernández  i Juanjo Martínez

20 h  – Coral Margalló

20:30 h –  Perfoming Arts

21 h  – Tabalers de Castelldefels