El recital, previst en principi per al 13 de març i ajornat per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, servirà per presentar el seu treball “Dreams” • El concert forma part de la programació estable d’arts escèniques de l’Ajuntament • Les entrades es poden comprar de forma anticipada.

La Sala Margarida Xirgu acull aquest dissabte 19 de setembre (21h) el concert del prestigiós pianista i compositor Albert Guinovart, que presentarà el seu darrer treball discogràfic “Dreams”, acompanyat pel saxofonista Miquel Bofill. El recital forma part de la programació estable d’arts escèniques que organitza l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Cultura. Recordem que aquest concert estava programat per al passat 13 de març però es va haver d’ajornar per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

L’organització seguirà totes les mesures de seguretat sanitària necessàries per poder garantir la celebració de l’acte i la salut de tots els assistents. Entre aquestes mesures es trova l’ús obligatori de mascareta en tot moment, la disponibilitat de gel hidroalcohòlic a l’entrada, una distancia de 2 metres entre cadascuna de les cadires, l’entrada i sortida esglaonades del públic, l’aforament limitat a 40 persones, la neteja exhaustiva de la sala abans i depsrés del concert, etc. A més, les persones que hi assisteixin hauran de facilitar el seu número de DNI i de telèfon per poder realitzar la traçabilitat en cas que sigui necessari.

Pel que fa a la pròpia actuació, Miquel Bofill i Albert Guinovart tenen trajectòries comunes i paral·leles que els situen entre les figures més representatives del panorama musical sorgit a Barcelona els darrers trenta anys. Quan dos artistes es coneixen des de fa molts anys, el diàleg que estableixen en un escenari és ple de complicitats que només la música pot transmetre. Ara, i per primer cop, es retroben en un disc que homenatja l’amistat dels seus instruments, que saben entrellaçar amb una màgia plena de subtileses.

Les entrades per l’espectacle es poden comprar de forma anticipada a través dels canals habituals: l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i la web Entrapolis.com .

+INFO: Web Teatre Plaza