La sala va acollir un espectacle que uneix teatre i dansa i que es va haver de reprogramar a causa de la pandèmia de la COVID-19

El Teatre Plaza va acollir el passat diumenge 13 de desembre la representació de l’espectacle “Juana”, protagonitzat per la reconeguda actriu Aitana Sánchez-Gijón. La funció estava inicialment programada per al 25 d’abril d’enguany però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia de la COVID-19. La representació, amb aforament limitat amb motiu de les mesures del tram 1 de desescalada aprovades per la Generalitat de Catalunya,es portà a terme dins de la programació estable d’arts escèniques que organitza l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’Àrea de Cultura.

“Juana” està protagonitzada per Sánchez-Gijón, acompanyada per Chevi Muraday i la seva companyia LosDedae, amb Alberto Velasco, Maximiliano Sanford i Carlos Beluga. Es tracta d’un espectacle que fusiona teatre i dansa i que es pregunta si hi ha una destinació femenina en la Terra. Juana és una dona contenidora d’altres Juanas que lluiten per defensar els seus desitjos de realització.

Les entrades per a l’espectacle es van poder comprar de forma anticipada a través de la web entrapolis.com.